Arrow Bow start samenwerking met Fox Racing: Ontdek de nieuwste collectie!

Arrow Bow is trots om onze nieuwste samenwerking met Fox Racing aan te kondigen! Met deze samenwerking breiden we ons assortiment verder uit en brengen we een breed scala aan producten naar onze klanten, speciaal ontworpen voor iedereen die houdt van actie, avontuur en een actieve levensstijl.

Nieuw in ons assortiment: Alles voor de avontuurlijke rijder

Dankzij de samenwerking met Fox Racing bieden we nu een uitgebreide collectie aan, waaronder:

  • Kleding: Stijlvolle en functionele kleding voor zowel op als naast de fiets.
  • Beschermingsuitrusting: Helmen, body protectors, kniebeschermers en meer om je veilig te houden tijdens elke rit.
  • Accessoires: Handige en stijlvolle accessoires die je outdoorervaring verbeteren.
  • MTB en Moto-uitrusting: Hoogwaardige gear voor mountainbiken en motorcross.
  • Lifestyle & Training: Sportieve kleding en uitrusting voor een actieve levensstijl, zowel binnen als buiten.

Of je nu de bergen in gaat met je mountainbike, de motorcrossbaan opzoekt, of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige sport- en vrijetijdskleding, Arrow Bow heeft precies wat je nodig hebt.

Waarom Arrow Bow en Fox Racing?

Bij Arrow Bow streven we ernaar om je alleen de beste merken en producten aan te bieden. Fox Racing is wereldwijd bekend om hun innovatieve en hoogwaardige ontwerpen, die functionaliteit combineren met stijl. Met deze samenwerking willen we je de ultieme uitrusting bieden voor elke outdooractiviteit, of het nu gaat om een intensieve training of een ontspannen rit.

Bezoek snel onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam!

De nieuwste Fox Racing-collectie is nu verkrijgbaar in onze webshop en winkel. Of je nu online winkelt of persoonlijk langskomt, ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw volgende avontuur.

Voor al je outdoor- en indoorbehoeften, kies Arrow Bow. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel in Rotterdam of op onze webshop!

Tot snel bij Arrow Bow!


Met deze nieuwe samenwerking blijven we ons inzetten om je te voorzien van de beste producten en service. Arrow Bow en Fox Racing zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van je actieve levensstijl.