Arrow Bow start samenwerking met Cible Verte: Ontdek de ultieme boogschietervaring!

Arrow Bow is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Cible Verte, een toonaangevend merk op het gebied van boogschietproducten. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons assortiment verder uit te breiden met hoogwaardige materialen die perfect aansluiten bij de behoeften van zowel beginners als ervaren schutters.

Nieuw in ons assortiment: Boogschieten in al zijn vormen

Dankzij de samenwerking met Cible Verte kunnen we nu een uitgebreide selectie aan boogschietproducten aanbieden, waaronder:

  • Stro doelen: Perfect voor nauwkeurige training en wedstrijden.
  • Steunen en booghouders: Essentiële accessoires voor veiligheid en gemak tijdens het schieten.
  • Traditionele bogen: Prachtige, handgemaakte bogen voor de liefhebbers van traditie en ambacht.
  • Pijlen (Arrows): Hoogwaardige pijlen voor precisie en duurzaamheid.
  • Bijlen en hamers: Voor wie meer zoekt dan alleen boogschieten; perfect voor werpoefeningen.
  • Accessoires voor boogschieten: Alles wat je nodig hebt om je boogschietervaring compleet te maken, van quivers tot armguards.

Of je nu een traditionele boogschutter bent, houdt van recreatief schieten of competitief bezig bent, onze nieuwe collectie van Cible Verte biedt je de beste kwaliteit en functionaliteit.

Waarom Arrow Bow en Cible Verte?

Bij Arrow Bow denken we voortdurend na over hoe we ons assortiment kunnen verbeteren en onze klanten de beste producten kunnen bieden. De samenwerking met Cible Verte is een natuurlijke stap in dit proces, omdat zij dezelfde passie delen voor kwaliteit, innovatie en precisie. Samen brengen we producten die schutters helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en optimaal van hun hobby te genieten.

Bezoek snel onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam!

De nieuwe collectie boogschietproducten van Cible Verte is nu beschikbaar op onze webshop en in onze winkel in Rotterdam. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting, zodat je klaar bent voor je volgende schietavontuur.

Voor de beste outdoor- en indoorboogschietuitrusting, kies Arrow Bow. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Tot snel bij Arrow Bow!


Bij Arrow Bow blijven we ons inzetten om jou de beste ervaring te bieden, ongeacht je niveau of stijl van boogschieten. Samen met Cible Verte zorgen we ervoor dat je altijd met topmateriaal kunt trainen en genieten.