Arrow Bow breidt uit met klimbenodigdheden dankzij samenwerking met Petzl Netherlands!

Arrow Bow is trots om aan te kondigen dat we een nieuwe en opwindende samenwerking zijn gestart met Petzl Netherlands, een toonaangevend merk in de klim- en veiligheidsindustrie. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons assortiment verder uit te breiden met hoogwaardige klimbenodigdheden, perfect voor zowel de beginnende avonturier als de doorgewinterde klimmer.

Nieuw in ons assortiment: alles voor de klimmer!

Dankzij onze samenwerking met Petzl Netherlands bieden we nu een uitgebreide selectie aan klimbenodigdheden aan, waaronder:

  • Harnassen: Voor comfort en veiligheid bij elke klim.
  • Helmen: Bescherming van het hoogste niveau, essentieel voor elke klimsessie.
  • Veiligheidsharnassen en afdalers: Voor de ultieme zekerheid en controle tijdens het afdalen.
  • Touwen: Duurzaam en betrouwbaar, geschikt voor alle soorten klimmen.
  • Karabijnhaken en snelbinders: Onmisbare accessoires voor elke klimmer.

Of je nu een fanatieke bergbeklimmer bent of op zoek bent naar betrouwbare uitrusting voor je volgende avontuur, bij Arrow Bow vind je alles wat je nodig hebt.

Waarom kiezen voor Arrow Bow en Petzl?

Bij Arrow Bow begrijpen we het belang van kwaliteit en veiligheid, vooral als het gaat om klimmen. Door samen te werken met Petzl Netherlands, kunnen we producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen. Petzl staat bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en toewijding aan veiligheid, en we zijn trots dat we hun producten nu kunnen aanbieden.

Bezoek snel onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam!

Onze uitgebreide collectie klimbenodigdheden is nu beschikbaar in onze webshop. Daarnaast ben je altijd welkom in onze fysieke winkel in Rotterdam, waar ons deskundige team je kan adviseren over de beste uitrusting voor jouw klimbehoeften.

Voor genoeg outdoor fun en indoor avontuur, kies Arrow Bow. Ontdek de wereld van klimmen met de beste uitrusting, nu bij ons verkrijgbaar!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Arrow Bow!


Met deze samenwerking blijft Arrow Bow zich ontwikkelen om jou te voorzien van de beste producten voor elke buitenactiviteit. Of je nu de hoogte in wilt of op de grond blijft, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw avontuur veilig en plezierig te maken.